Op zoek naar een bureau voor WordPress maatwerk? Zoek niet verder: Simplefly heeft al ruim 6 jaar ervaring met het realiseren van maatwerk in WordPress.

WordPress is al vele jaren met afstand het meest populaire CMS ter wereld. Het systeem is beroemd vanwege het feit dat met behulp van thema’s en plugins snel een site gebouwd kan worden. Wat minder bekend is, is dat veel maatwerk ook binnen WordPress mogelijk is. Als ervaren WordPress specialist helpt Simplefly gerenommeerde partijen met WordPress maatwerk.

Wat is WordPress maatwerk?

Voorbeelden van maatwerk dat wij kunnen realiseren in WordPress:

  • WordPress thema op maat;
  • WordPress plugin op maat;
  • Koppeling tussen WordPress en andere systemen.

WordPress thema op maat

Alle websites die wij in WordPress bouwen (en ontwerpen) worden als WordPress thema op maat gerealiseerd. We bouwen altijd voort op een door ons zelf ontwikkelde basis, waarbinnen optimaal aandacht besteed is aan performance en veiligheid. Door een thema op maat te bouwen kunnen we websites gemakkelijk doorontwikkelen en aanpassen. Ook is deze werkwijze geschikt voor wat grotere websites met veel bezoekers en specifiek maatwerkfunctionaliteiten.

WordPress plugin op maat

Waar mogelijk werken wij met bestaande plugins. Goede voorbeelden hiervan zijn Yoast SEO en Gravity Forms. Echter bieden bestaande plugins vaak ook beperkingen. Zo worden ze soms naar verloop van tijd niet meer bijgewerkt, wat veiligheidsrisico’s oplevert. Ook is een bestaande plugin meestal niet uit te bouwen is maatwerk dus niet mogelijk. Zo kunnen we functionaliteiten zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken, zowel voor de bezoeker als de websitebeheerder.

Koppelingen met externe systemen

WordPress kan door haar ingebouwde API goed communiceren met andere software applicaties. Wij hebben afgelopen jaren koppelingen gebouwd met diverse systemen: van ERP applicaties met producten tot ledenadministratiesystemen. Dergelijke koppelingen zijn vaak arbeidsintensief maar zorgen vaak voor aanzienlijke besparing door het automatiseren van processen (bijvoorbeeld het toevoegen van producten of het aanpassen van ledengegevens).

Meer weten?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden en kosten van WordPress maatwerk.

vraag een offerte aan