We kunnen zelf wel zeggen wie we zijn, maar de mening van onze klanten telt pas echt!

Op deze pagina vindt je ervaringen van onze klanten. Ben je klant en wil je hier ook bij staan? Stuur ons even een berichtje!

Arcadis / KNHM

Sandra Kraan, communicatieadviseur KNHM over samenwerking aan CreatingTomorrow.com:

“Van brainstormen over kansen voor social media, tot het super snel bedenken van oplossingen voor de website; Simplefly heeft het in huis.”

Bosselaar & Strengers Advocaten

Judith van de Velde, (interim) communicatieadviseur en tekstschrijver bij Bosselaar & Strengers Advocaten:

“Werken met simplefly is een verademing! Ze hebben kennis van zaken, stijl, geduld, ze denken mee en reageren snel op vragen/ problemen. Beloftes worden nagekomen, deadlines gehaald. Verder is het systeem gebruik(er)svriendelijk en de prijs gunstig. Aan te bevelen!”

CSN Groep

Sjoerd van Barneveld, marketing- en communicatiemanager bij CSN Groep, o.a. verantwoordelijk voor de labels Smart IT Services en Datacenter Services:

Simplefly bestaat uit een enthousiaste groep professionals. Ze zijn gedreven, kritisch en creatief. Dat zijn kenmerken die goed passen bij het DNA van de labels van CSN Groep. Simplefly staat ons met raad en daad bij en de lijnen zijn kort. Ik kijk uit naar 2014 waarbij we de samenwerking ongetwijfeld zullen continueren.

Promentum

Stefan van den Brink, Non-executive director van Promentum:

“Simplefly heeft ons van concept tot en met oplevering en nazorg perfect begeleid. We zijn absoluut onder de indruk van het inlevingsvermogen en de creatieve vermogendheid om dit te vertalen naar een perfect design.”

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Kim Zomer, Arts-onderzoeker kinderlongziekten:

“De prettige samenwerking was geheel wederzijds, we zullen jullie in onze omgeving aanbevelen!”

Kaarten Carrousel

Sietze van der Wal, mede-eigenaar Kaarten Carrousel:

“Inmiddels is Simplefly een van onze belangrijkste partners op het gebied van interactieontwerp en webdesign. Waarom? Deze enthousiaste, frisse club denkt out-of-the-box en komt met vernieuwende designs. En niet onbelangrijk: ze zijn flexibel en betaalbaar voor een bureau van dit niveau.”

IT Selector

Jaap Lucas, directeur van IT Selector, over de samenwerking met Simplefly:

“Via een bevriende relatie zijn we bij Simplefly terechtgekomen, een jonge club met een heldere visie. Natuurlijk hadden we al ideeën over de website, over social media, SEO, online campagnes en onze diensten; maar hoe zet je die ideeen om in een concreet concept? Na een aantal brainstormsessies kwam Simplefly met een geïntegreerde online strategie voor IT Selector. De duidelijke tijdlijn, de kennis van zaken en de prettige samenwerking hebben ervoor gezorgd dat dit project naar volle tevredenheid en binnen de gestelde termijn is opgeleverd.”