MentaVitalis: nieuwe website en iconenset op maat

De werkwijze van Simplefly sprak MentaVitalis erg aan en daarom was de kogel al snel door de kerk: we mochten de nieuwe site gaan realiseren!

MentaVitalis biedt preventieve coaching- en counselingdiensten. De nieuwe website moest veel meer dan de oude website de waarden en de propositie van de organisatie reflecteren. De canvassessie die wij met elke klant doen als kick-off is exact daarvoor bedacht. De nieuwe site sluit daarom naadloos aan op het waarom, de doelstellingen en de propositie van MentaVitalis.

Omdat MentaVitalis ook onder de indruk was van onze iconenontwerpen, gaven ze tijdens het traject nog de extra opdracht aan ons voor het ontwerpen van een iconenset op maat. Deze iconen worden gebruikt in de website en het filmpje dat ze gelijktijdig lieten ontwikkelen door onze partner MediaMeisters.

Carla Geenen, Marketing- en Communicatiemanager MentaVitalis over de samenwerking:

“De samenwerking met Simplefly is ons uitstekend bevallen. MentaVitalis biedt externe counselingsdiensten aan organisaties. Voor MentaVitalis is het belangrijk dat onze website rust uitstraalt en bijdraagt aan de laagdrempeligheid van onze dienstverlening. Simplefly heeft een mooi, fris design geleverd met precies de uitstraling die wij zochten.

Ook de samenwerking is uiterst prettig verlopen, met een strakke planning, transparante communicatie en een goed bereikbare supportdesk. De MentaVitalis iconenset vormt de spreekwoordelijke kers op de taart.”

vraag een offerte aan