In de cloud met een nieuwe website voor Fullstaq

Fullstaq is een snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in cloud-native interim engineering, managed services en trainingen. Kortom, echte cloud-specialisten die complexe vraagstukken niet uit de weg gaan. Ze selecteerden Simplefly om de nieuwe website te ontwikkelen.

Passend bij de ambities van Fullstaq ontwikkelden we met ons team van designers en developers een nieuwe website op maat voor Fullstaq. Naast het binnenhalen van nieuwe leads, moest de website beter vindbaar worden en was er behoefte aan een online kennishub.

Ruimtevaart

Kernwoorden voor Fullstaq zijn ambitie, passie en professionaliteit. Om dit te onderstrepen gaven we de website een opvallende en unieke uitstraling met als terugkerend thema ‘ruimtevaart’. Astronauten werpen als het ware hun licht, met diep-technische kennis, op een cloud-wereld die voor velen onbekend of onontdekt is. Een metafoor waar Fullstaq zich terecht mee identificeert.

Met onze ervaring en kennis hebben we de website letterlijk en figuurlijk op een hoger niveau gebracht en hopen we dat Fullstaq nog lange tijd hiervan de vruchten zal plukken. We kunnen terugkijken op een goede samenwerking en een mooi project!

Meer dan alleen een website

Naast de website hebben we in dezelfde stijl diverse iconen en documenten ontworpen. Daarnaast hebben we met de website een tone of voice kunnen neerzetten die ook terug te zien is op bijvoorbeeld social media, video’s en andere uitingen.

Ook interesse in een website die voor je werkt?

Vraag een offerte aan!