EerlijkPensioenlabel.nl

Deze coalitie van goede doelen organisaties klopte bij ons aan voor een nieuwe website. Een project naar ons hart!

Nadat het onderzoek naar de pensioenen door Pax for Peace, Amnesty International, Milieudefensie, Oxfam Novib en World Animal Protection was afgerond, zijn wij aan tafel aangeschoven om mee te denken over hoe we dit online zouden kunnen presenteren. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de enorme hoeveelheid aan informatie helder en toegankelijk gepresenteerd word op de website.

Cor Oudes, Programma Manager Conflict, Human Rights and the Financial Sector:

Wij wilden met een coalitie van NGO’s voor een campagne een website bouwen met best wel wat complexe elementen. Simplefly realiseerde in korte tijd een website die kon wat we wilden, en ook heel goed past bij alle deelnemers in de coalitie.

Daarnaast hebben we een logo, huisstijl en maatwerk iconen ontwikkeld waarmee we de inhoud op een neutrale manier konden tonen. Het doel van de website was awareness, en geen activisme. Door de rustige blauwe en groene kleuren en door geen aanstootgevend beeld te gebruiken gaat de aandacht naar de feiten, de uitkomsten van het onderzoek.

Goed advies hielp ons om met beperkt budget een goed instrument online te krijgen dat ons helpt in onze campagnes voor verduurzaming van bedrijven. Het was fijn dat Simplefly zich ook inhoudelijk bij ons project betrokken voelde!

Zelf op zoek naar een nieuwe website?

Vraag een offerte aan!