Online platform voor oudervereniging Balans

Oudervereniging Balans selecteerde Simplefly om een nieuw online platform te ontwikkelen. Na een intensief traject dat eind 2016 startte ging de website in het voorjaar van 2017 live!

Het ontwerp van de website is gebaseerd op het bestaande logo, maar de branding van de website is vanaf de grond opnieuw ontworpen. Binnen het design staat de content centraal en usability voorop. Belangrijk onderdeel hiervan was het interactieontwerp waarbij flows en wireframes uitwerkten.

De website is gebouwd op een basis in WordPress met veel maatwerk. Naast secties met veel informatievoorziening (o.a. agenda, magazine, kenniscentrum) voor zowel leden als niet-leden bouwden we een ledenlogin die gekoppeld is met het ledenadministratiesysteem. Zo kunnen bezoekers makkelijk lid worden en kunnen leden hun gegevens direct online aanpassen. Gekoppeld aan dezelfde login is een forum en extra content voor ingelogde leden. De site is daarmee een zeer volledig en modern platform voor ouders met kinderen met ontwikkelingsproblemen.

vraag een offerte aan