In de cloud met een nieuwe website voor Fullstaq

Fullstaq is een snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in cloud-native interim engineering, managed services en trainingen. Kortom, echte cloud-specialisten die complexe vraagstukken niet uit de[...]

Fullstaq

fullstaq.com

01-03-2021

Werken bij Havensteder website

We werken al jaren samen met de Rotterdamse woningcorporatie Havensteder. Ditmaal schakelden ze ons in voor een leuke uitdaging: een wervingssite.

Havensteder

Werken bij Havensteder

01-02-2020

Nieuwe website Keylane

IT bedrijf Keylane klopte bij Simplefly aan voor het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Beoogd resultaat: een website die een centrale plaats inneemt in alle marketingactiviteiten en[...]

Keylane

keylane.com

01-07-2020

Applicatieontwerp: duurzaam bouwen met GPR Materiaal

Als Simplefly hebben we samen met W/E Adviseurs een bijzondere applicatie mogen ontwerpen die bijdraagt aan het duurzamer maken van gebouwen. Met de applicatie maak je snel en eenvoudig een[...]

W/E Adviseurs

28-09-2020

Nieuwe website ActiVite

Voor thuis- en woonzorgorganisatie ActiVite realiseerden we een nieuwe site. Resultaat: een eigentijdse website die optimaal afgestemd is op de doelgroep.

ActiVite

activite.nl

18-06-2020

Website Typetuin

Typetuin is een van de bekendste aanbieders van typecursussen, zowel klassikaal als online. Wij ontwierpen en een ontwikkelden een volledig nieuwe website met veel complex maatwerk.

Typetuin

typetuin.nl

02-03-2020

Website Flevoziekenhuis

We hielpen het Flevoziekenhuis met het ontwerpen en ontwikkelen van een website waarbij de patiënt centraal staat. Om dat te kunnen bereiken hebben we vrijwel alle disciplines ingezet die we in[...]

Flevoziekenhuis

flevoziekenhuis.nl

03-12-2019

Website Kader HSE management

Het derde project wat wij voor Kader hebben gerealiseerd. En dat werpt zeker zijn vruchten af! Door vooraf de structuren en wensen uit te denken hebben we het maximale uit de website kunnen halen. 

Kader HSE management

kader-hse.nl

01-04-2019

Nieuwe website Gelredome

Voor Gelredome ontwikkelden we een volledig nieuwe website: van interactieontwerp en visueel ontwerp tot aan bouw in Kunstmaan CMS.

Gelredome

gelredome.nl

01-02-2017

Interactieontwerp en vormgeving website Movares

Movares legde een mooie uitdaging bij ons neer: 'een nieuwe website waarin we onze potentiële klanten en medewerkers laten zien wat we in huis hebben'. Challenge accepted!

Movares

movares.nl

01-08-2017

Wervingssite Werken bij Telindus

Telindus (onderdeel van Proximus) selecteerde Simplefly als bureau om de nieuwe recruitment website te ontwikkelen.

Werken bij Telindus

werkenbijtelindus.nl

21-01-2019

Website Infection & Immunity

Infection & Immunity is een van de speerpunt thema’s van het UMC Utrecht. Wij ontwierpen en ontwikkelden de nieuwe site.

Infection & Immunity (UMC Utrecht)

infectionandimmunity.nl

01-10-2018

Nieuwe website JGZ Almere

Voor JGZ Almere ontwierpen en ontwikkelden we een volledig nieuwe website, met een aantrekkelijk ontwerp dat uiteraard helemaal om de gebruiker draait.

JGZ Almere

jgzalmere.nl

01-11-2017

Website Ziekenhuis Rivierenland

Een mooie uitdaging: het ontwikkelen van een zeer toegankelijke website voor een ziekenhuis in een regio met relatief veel laaggeletterden.

Ziekenhuis Rivierenland

ziekenhuisrivierenland.nl

01-05-2018

Iconenset Free Press Unlimited

Voor Free Press Unlimited ontwierpen we een iconenset op maat. Alle iconen zijn ontworpen rondom het thema 'digitale veiligheid en online privacy'. We ontwierpen de iconen per stuk en in[...]

Free Press Unlimited

04-05-2018

Publiekswebsite Nieuwe Hollandse Waterlinie

In opdracht van de Provincie Utrecht ontwierpen en ontwikkelden we de publiekswebsite voor de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Provincie Utrecht

nieuwehollandsewaterlinie.nl

08-01-2018

Interactieontwerp en webdesign webshop The Silver Mountain

The Silver Mountain is een gerenommeerde webshop voor zilver en goud. Simplefly werd gevraagd het ontwerp te verzorgen; de bouw werd in eigen beheer verzorgd.

The Silver Mountain

thesilvermountain.nl

01-02-2017

Onderzoeksapplicatie Universiteit Utrecht

Voor onderzoek van de Universiteit Utrecht realiseerden we een vragenlijstapplicatie voor verhandelbare kilometerrechten.

Universiteit Utrecht

tradabledrivingcredits.com

12-10-2015

Forten.nl voor Stichting Liniebreed Ondernemen

Stichting Liniebreed Ondernemen maakt zich sterk voor de ontwikkeling van waterlinies in Nederland. We ontwikkelden in 2015 de nieuwe Forten.nl, met daarop alle activiteiten op de waterlinies.

Stichting Liniebreed Ondernemen

forten.nl

Iconenset Simplicon

De Simplicon iconenset ontwierpen we aanvankelijk voor eigen gebruik, maar wordt inmiddels ook verkocht aan andere designers.

Start nu zelf!

Nu ben jij aan zet!
We gaan graag met je in gesprek, dus neem gerust contact met ons op.