Simplefly is leergierig, open, eerlijk, duurzaam en doelgericht. In willekeurige volgorde 11 goede redenen om voor Simplefly te kiezen:

Flexibel en professioneel. Ons team is groot genoeg om je van A tot Z te helpen, maar klein genoeg om snel en flexibel te handelen. Probeer maar uit!

Onafhankelijkheid. Contracten zijn per maand opzegbaar en we werken met open source technieken. Zo kun je als klant gaan en staan waar je wilt.

Maatwerk. Zowel bij ontwerp als development zoeken we de juiste mix van maatwerk en bestaande oplossingen: dat is optimaal waar(de) voor je investering.

We staan nooit stil. Wij zijn nooit uitgeleerd. Omdat ons vakgebied nooit stil staat, maar vooral ook omdat we vakidioten zijn. En: het kan altijd beter.

Heldere offertes. Wanneer je met Simplefly in zee gaat, kun je rekenen op een transparant prijsmodel en duidelijke voorwaarden.

Wederzijds vertrouwen. Wij gaan graag voorbij de traditionele klant-leverancier relatie. Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekendheden.

Meetbaar resultaat. Wij waken voor aannames en meten liever concreet resultaat. Zo kunnen wij (en jij) leren, verbeteren en meer bereiken.

Kennis delen. We zijn niet bang om onze kennis en ervaring te delen. Onze meerwaarde zit namelijk in de toepassing: van kennis naar een onderscheidend resultaat.

Tevreden klanten. Wat ons betreft het beste argument: onze klanten zijn enthousiast over de samenwerking met Simplefly en het daaropvolgende resultaat. Lees maar!

Niet bang voor feedback. Zoals al gezegd: we zijn nooit uitgeleerd. Dus: mits goed onderbouwd, mag je alles tegen ons zeggen!

Duurzaam. We maken de wereld graag een beetje beter. We geloven dat we dit op een leuke, onderscheidende manier kan. Duurzaamheid kost niets: het voegt waarde toe.

Hebben we je genoeg redenen gegeven om een (online) uitdaging aan ons voor te leggen? Neem dan contact met ons op! Er staat een verse bak koffie of thee voor je klaar.

Neem contact op    Offerte aanvragen