Op zoek naar social media advies? Simplefly maakt social media toegankelijk.

Facebook, Twitter, blogs, LinkedIn: feitelijk zijn het niet meer dan middelen om een boodschap te verspreiden. Het zijn de mensen die sociaal zijn (of niet). Maar de verspreiding gaat wel vele malen sneller dan via traditionele media. Dat pakt soms goed, maar soms ook slecht uit.

Het is dus zaak om daar te zijn waar je doelgroep zich bevindt. Schakel Simplefly in voor strategisch social media advies.

Social media strategie

Onderzoeksbureau Forrester ontwikkelde een model (Social Technographics) voor categorieën van participatie in social media:

  • Creators: content creëren en publiceren;
  • Critics: reageren op wat anderen publiceren;
  • Collectors: interessante content verzamelen;
  • Joiners: sociale netwerksites gebruiken;
  • Spectators: volgen wat anderen publiceren;
  • Inactives: niets van dit alles doen.

Kun je jouw organisatie al plaatsen? Simplefly brengt samen met jou doelgroepen en doelstellingen in kaart. Vandaar uit ontwikkelen we gezamenlijk een strategie met bijbehorend adviesrapport. Met een interactieve workshop of door pro-actieve betrokkenheid van Simplefly gaan we vervolgens concreet aan de slag.

Monitoring met social media tools

Hoe hou je bij wat er over je organisatie gezegd wordt? Hoe blijf je in contact met je doelgroep? Met behulp van social media tools ben je in staat om dit op een geavanceerde en efficiënte manier te monitoren. Dit geeft je inzicht in trends, en statistieken en bespaart bovendien handwerk. Simplefly helpt je met het selecteren van tools die passen bij je situatie en budget.

Meer weten? Neem contact op.