Online adverteren kan in zoekmachines en op websites. Maar: een groot bereik betekent niet altijd een goed resultaat.

Adverteren in zoekmachines

Online adverteren in zoekmachines, met bijvoorbeeld Google AdWords, kan voor veel nieuwe bezoekers op je website zorgen. Je betaalt vaak per klik (CPC). Kliks bieden echter geen garantie voor conversie.

Het kiezen van de juiste zoekwoorden, advertentieteksten en het opzetten van gebruikersvriendelijke landingspagina’s is de basis voor een goede online advertentiecampagne. Daarna is het zaak de campagne voortdurend te optimaliseren. Het inschakelen van een specialist van Simplefly kan je bij het gehele proces veel tijd besparen en geld opleveren.

Online adverteren op relevante websites

Naast adverteren in zoekmachines, kun je online adverteren op relevante websites via speciale advertentieprogramma’s. Dit kan met tekstadvertenties of banners. Hiervoor heeft Google AdWords een groot netwerk (‘display netwerk’) van websites met advertentieruimte.

De belangrijkste afweging hierbij is: welke advertentienetwerken en websites zijn relevant en kostenefficiënt voor je organisatie? Simplefly selecteert samen met jou de meest relevante advertentieruimte en ontwikkelt een slimme strategie.

Adverteren op LinkedIn en Facebook

Afhankelijk van je doelgroep zijn LinkedIn en Facebook zeer geschikte social media platformen om te adverteren. We helpen je met het inrichten van campagne die direct getarget is op je doelgroep. Zo heb je minimale uitval en scoor je kwalitatieve leads.

Remarketing: benader je websitebezoekers opnieuw

Met remarketing kunnen websitebezoekers opnieuw benaderd worden middels een advertentie op een andere website. Dit verhoogt de kans dat een websitebezoeker uiteindelijk overgaat tot conversie: iemand krijg meerdere malen dezelfde -of een gerelateerde advertentie te zien. Simplefly helpt je om een remarketing-campagne in te richten en te optimaliseren voor het gewenste resultaat.

Affiliate marketing

Wellicht is het verdienmodel van je website geschikt is voor advertenties of productpromotie? Of wil je juist online kwalitatieve leads genereren? In beide gevallen helpt Simplefly je met een aanpak op maat!

Bent je geïnteresseerd in ons advies in online adverteren of onze andere diensten op het gebied van webdesign en online marketing? Neem contact op.