Snelle, stabiele hosting is een voorwaarde voor online succes. Met onze groene hosting kun je daar op rekenen.

Snelle, stabiele hosting is een voorwaarde voor online succes. Doordat we met betrouwbare hostingpartners werken, kun je daar op rekenen.

De hosting die we onze klanten bieden wordt altijd op maat geconfigureerd, zodat je een hostingpakket hebt dat bij je site past. Een site met veel traffic en dataverkeer vraagt een ander pakket dan een kleinere site.

WordPress hosting

Voor onze WordPressprojecten zijn we vanaf 2014 een samenwerking aangegaan met Savvii, een Nederlands hostingbedrijf, gespecialiseerd in WordPress. Door onze samenwerking met Savvii kunnen we zeer stabiele, veilige en vooral ook snelle WordPress hosting aanbieden.

Stabiliteit en snelheid

Snelheid is voor zoekmachines tegenwoordig een zwaar wegende factor. Naast geoptimaliseerde code en zoekmachinevriendelijke software speelt hosting hierin een belangrijke factor. Voor optimale toegankelijkheid is een hoge uptime vereist. We werken daarom met hoogwaardige serverhardware.

Veiligheid

Je site is bij ons in goede handen. We zorgen altijd voor actuele back-ups en maken gebruik van veilige software. Mocht er toch iets gebeuren, dan kun je rekenen op onze dagelijkse back-ups. Zo raak je nooit je gegevens kwijt, want je kunt terug naar de laatste back-up. Alle bestanden worden hierin opgenomen.

Onderhoud

Hosting is niet de enige factor die invloed heeft op de bereikbaarheid en veiligheid van je site. Om een goede werking en een hoge uptime te kunnen blijven garanderen, bieden we onze klanten support- en onderhoudcontracten.